200 мільйонів євро: Француз зірвав рекордний джекпот в історії європейських лотерей

EuroMillions — це найбільша міжнародна лотерея, яку проводять у Великій Британії, Ірландії, Франції, Іспанії, Португалії, Бельгії, Люксембургу, Швейцарії та Австрії. Стандартний білет у більшості країн коштує 2,5 євро.

У міжнародній лотереї EuroMillion 11 грудня розіграли рекордний для європейських лотерей джекпот — 200 мільйонів євро. Переміг житель Франції. Про це пише Le Parisien, передають Патріоти України.

За правилами гри, власник щасливого білету вгадав 5 чисел з 50, а також два «щасливі зіркові числа».

Нині ця людина має 120 днів, щоб заявити на отримання 120 млн євро.

«Це величезні гроші, ви можете змінити не лише своє життя, а й багато інших життів, ви можете зробити дуже багато хорошого», — сказав старший радник із виграшів Національної лотереї Великої Британії, передає Euro Weekly News.

Як відзначається, це найбільший виграш в історії європейських лотерей. Попередній рекорд становив 190 млн євро. Таку суму вигравали вже чотири рази (у 2012, 2014, 2017 та 2019 роках). Переможцями двічі ставали жителі Великої Британії, а також жителі Іспанії та Португалії.

Найбільший джекпот у світі за всю історію лотерей розіграли у 2016 році. Тоді житель Каліфорнії виграв 1,59 млрд доларів.

EuroMillions — це найбільша міжнародна лотерея, яку проводять у Великій Британії, Ірландії, Франції, Іспанії, Португалії, Бельгії, Люксембургу, Швейцарії та Австрії. Стандартний білет у більшості країн коштує 2,5 євро.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...