21.01.2021: Що означає ця ефектна дата і чого очікувати від цього дня

Нумерологія - вчення, яке пояснює зв'язок між числами і майбутнім людини. А так, як цифри оточують нас всюди, то часто люди звертають на них особливу увагу. А особливо на деякі комбінації.

Дата 21.01.21 - двадцять перше число, двадцять першого року, двадцять першого століття. Як описав дату астролог Влад Росс - "потрійне очко", передають Патріоти України.

Так, що ж означає дата 21.01.2021 на думку нумерологів?

У даті беруть участь лише три цифри - 0, 1 і 2. Чим вони такі привабливі і про що можуть розповісти:
  • Що означає цифра "0"?
Цифра "0" - наділена сакральним змістом. Її вважають першоджерелом всіх цифр, своєрідним знаком нескінченності, який через форму кола не має ні початку, ні кінця. Від нуля виходить сильна енергетика, тому в такі дати краще уважно стежити за своїми емоціями, щоб уникнути небажаних конфліктів і сварок.
  • Що означає цифра "1"?
Одиниця в нумерології за своєю значимістю порівнянна з нулем. Вона вважається знаком початку. Тобто, присутність у даті цифри "1" - це вісник прийдешніх змін. Однак потрібно враховувати, що цифра також висловлює єдиноначальність, а також егоїзм і навіть зарозумілість.
  • Що означає цифра "2"?
Двійка в нумерології - символ рівноваги і взаємодії. Таким чином, двійка в даті ніби врівноважує одноосібний характер одиниці. Двійка підкаже вигідні варіанти співпраці, допоможе налагодити відносини. З іншого боку, цифрі "2" притаманні деяка нерішучість і сумніви.
Взагалі, поєднання цифр "1" і "2" може послужити хорошим знаком, проте не в фінансових справах. 21 січня 2021 року варто проявити особливу пильність і акуратність. Справа в тому, що вкладенням в нові проекти, до яких прагне одиниця, може перешкодити нерішучість, що перейшла від двійок.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...