$25 тисяч: Главу податкової Одещини затримали на хабарі (фото)

Стало відомо, що НАБУ було задокументовано передачу неправомірної вигоди одному з керівників прокуратури в Одеській області.

Наталія Чеботарьова

Співробітники Національного антикорупційного бюро України затримали в.о. начальниці ГУ Державної податкової служби в Одеській області Наталію Чеботарьову за підозрою в дачі хабара. За даними джерела, детективи провели затримання спільно зі службою внутрішньої безпеки ДПС. У приміщенні обласного управління влаштували обшук, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

У ЄРДР були внесені відомості про вчинення злочину за ознаками ст. 369 КК (давання хабара). Крім Чеботарьової дісталося в.о. першого заступника Володимиру Мосійчуку – йому також висунули підозру.

У розпорядженні журналістів також з'явилася ухвала Вищого антикорупційного суду щодо підозрюваної.

Стало відомо, що НАБУ було задокументовано передачу неправомірної вигоди одному з керівників прокуратури в Одеській області, у розмірі 25 000 доларів США за невтручання в злочинну діяльність керівництва ДПС Одещини з вимагання неправомірної вигоди від підприємців.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...