26 грудня - Молодик: Що не можна робити в цей день

У цей період можна сміливо втілювати ідеї та мрії.

26 грудня о 7 годині 13 хвилин ранку в сузір'ї Козорога відбувся молодик. На думку астрологів, це доленосний момент для багатьох людей – можна сміливо просувати свої ідеї та втілювати мрії, а з іншого боку – вас підстерігатимуть небезпеки кільцевого затемнення, пов'язані з ризиком фрустрації, ілюзій, що відриватимуть від реальності, і брак сил, передають Патріоти України.

Супроводжуватиме народження Молодика сонячне затемнення, що є вагомим приводом замислитися про свою безпеку та енергетичний захист. Козоріг – знак землі, а оскільки Місяць жодним чином не пов'язаний з земною стихією, день буде досить дисгармонійним, але не без світлих сторін.

Молодик 26 грудня: як провести день

  • Знаки землі (Телець, Діва, Козоріг). Для земних знаків настає час аналізу. Астрологи радять ретельно продумати свої дії, спираючись на реальні цілі.
  • Знаки вогню (Овен, Лев, Стрілець). Вам важливо не вступати в протистояння зі стихією землі. Астрологи рекомендують відкласти важливі рішення на сприятливіший період і не піддаватися спокусам.
  • Знаки води (Рак, Скорпіон, Риби). Удача 26 грудня не залишить без уваги представників цих знаків. Молодик – чудова нагода повірити в казку, згадати бажання і допомогти близьким стати щасливішими.
  • Знаки повітря (Близята, Терези, Водолій). На перший план у сприйнятті та поведінці в представників повітряних знаків вийде чуттєва сторона. У день Молодика вони будуть дуже емоційними.

Астрологи радять 26 грудня обнулити негативну енергетику – облишити злість, образи і розчарування.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...