30 тисяч за мовчання: Начальник поїзда і провідниця пропонували хабар побитій ґвалтівником українці

Настя розповіла про спроби зам'яти скандал.

Журналістці Анастасії Луговій після жорстокого побиття і спроби зґвалтування в поїзді Укрзалізниці вночі 1 серпня провідниця і начальник поїзда пропонували гроші за мовчання і відмовляли викликати поліцію, щоб затримати злочинця. Про це розповіла сама потерпіла, яка зараз проходить лікування в київській клініці, передають Патріоти України з посиланням на видання Страна.

Коли жінка вирвалася від ґвалтівника і сховалася від нього в купе провідниці, просячи про допомогу, та "хотіла мене випровадити, тому що той чолов'яга ходив по вагону і кричав, що я - його дружина".

Річ у тому, що рецидивіст Віталій Рудзько до того часу встиг перенести свої речі в купе, в якому їхала Анастасія зі своїм маленьким сином, вивчив про неї всю інформацію з паспорта жінки та удавав, що вони одружені. "Мені довелося ще й доводити, що він не мій чоловік, що ми взагалі не знайомі. Добре, що у мене в телефоні були спільні фото з моїм справжнім чоловіком і сином", - каже постраждала.

Вона впевнена, що провідниця збиралася відправити її до цього неадеквата і "намагалася за будь-яку ціну мене "скинути", зняти з себе відповідальність". Потім і начальник поїзда теж намагався зам'яти скандал і "домовитися" з Анастасією. "Коли я переконала їх, що нападник - не мій чоловік, вони довгий час сумнівалися, чи викликати поліцію. Я наполягла, щоб наряд поліції викликали на станцію в Київ. А начальник поїзда і провідниця намагалися мене відмовити. Вони говорили, мовляв, це НП, він безбілетник, що з нами буде? Переживали за свої посади. "Будь ласка, будь ласка, увійдіть в наше становище, у нас діти" Я кажу - а як би ви вчинили на моєму місці? Він зараз сюди увірветься і вб'є мене. "Ми вам даємо гарантію - він вас не зачепить". Ну звідки ви знаєте? Вони прям сильно на мене насіли. У підсумку начальник поїзда і провідниця запропонували мені 30 тисяч гривень - все, що у них було", - розповіла вона і додала, що відповіла відмовою.

Також жінка зазначила, що начальник поїзда аж до прибуття в Київ роздумував, викликати поліцію чи ні. "У підсумку, коли ми прибули на станцію, тут нас чекав тільки один наряд поліції - той, який викликав мій чоловік. Я все думаю: а якби у мене в Києві нікого не було, і я приїхала б в повній впевненості, що начальник поїзда викликав поліцію - що було б? Цей чолов'яга, який на мене напав, просто спокійно зійшов би? Його б ніхто не затримав? Або б він почав мене переслідувати? Зараз в Укрзалізниці кажуть, що вони дзвонили в поліцію. Але в ході судового процесу ми доведемо, що не дзвонили. І те, що нападник їхав "зайцем", - каже Лугова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...