"31 грудня завершується термін дії закону "Про особливий статус Донбасу". І якщо він не буде продовжений...": Путін пригрозив Україні (відео)

Володар Кремля наголосив, що попередній президент обіцяв зробити цей закон безстроковим.

Ухвалення закону "Про особливий статус Донбасу" є ключовим питанням, яке обговорюватиметься світовими лідерами на зустрічі в "нормандському форматі". Якщо цього не буде зроблено, сторонам не буде про що розмовляти на зустрічі. Про це заявив президент Росії Володимир Путін 14 листопада, на пресконференції в Бразилії за підсумками саміту БРІКС, передають Патріоти України.

"Це асолютно ключове питання. Ми чуємо, що може бути ухвалений інший закон "Про особливий статус Донбасу". Який? Адже це абсолютно ключова річ. Якщо буде ухвалено щось таке, що не узгоджено з "ЛНР" і "ДНР", то тоді все миттєво увійде в глухий кут. І ще дуже важлива обставина: 31 грудня завершується термін дії цього закону "Про особливий статус Донбасу". І якщо він не буде продовжений..." – стверджує президент РФ.

Він також переконаний, що колись європейські партнери прямо просили Україну зробити цей закон безстроковим. "Свого часу Порошенко погодився з цим, сказав: "Так, ми маємо це зробити і ми це зробимо". Так нічого і не зроблено. 31 завершується термін. Далі що? Що ми будемо обговорювати в "нормандському форматі"? Що? Це взагалі ключове питання", – підсумував Путін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...