40-річна Ірена Карпа полонила мережу знімками в стилі ню (фото)

Артистка також дала поради для приватних фотосесій.

Письменниця 40-річна Ірена Карпа поділилася відвертими світлинами. Співачка опублікувала допис в Instagram, у якому зібрала лайфхаки для приватних фотосесій, передають Патріоти України.

Також жінка показала декілька знімків, на яких позує оголена. Пікантні місця вона прикрила зеленою тканиною. У руках тримає книгу.

Артистка дала поради, як фотографуватися в стилі ню.

"1. Головне – приймати себе. Не вдається до кінця приймати – фотошоп і його родичі вам допоможуть. Ми всі давно вже використовуємо маски в сторіз замість нафарбуватися. Тут особливо хочеться для підлітків та інших морально нестійких осіб наголосити: майже у всіх є целюліт на дупі і складки на животі, якщо його зігнути. Немає складок, якщо лягти на спину. У Франції на рекламних плакатах у метро, де ідеальне стегно моделі заввишки з 2 дядів, так і пишуть: "Застосовано фотошоп".

2. Знати, навіщо воно потрібно. Може, ти модель і за великі гроші? Може, з дитинства мріяла про обкладинку Playboy? Може, чуваку на 8 березня приємно зробити хочеш? Чи, може собі в старості, коли переглядатимеш старі альбоми з правнуками на колінах?

3. Ти обожнюєш фотографа чи фотографиню і мрієш мати роботу його авторства. З тобою в головній ролі. Переконайся, що фотограф не маніяк і спокійно фоткайся. Повісиш в спальні потім чи у вітальні, буде що родичам на Пасху показати.

4. Ти любиш людське тіло в принципі. І визнаєш його красу в будь-якому віці. І знаєш, що краса починається з тебе.

5. Тобі страшно наважитися. І знаєш, що якщо наважишся, то почуватимешся круто, бо перемогла свій страх.

Напевно, у мене всі ці причини були присутні в різний час. Не шкодую ані разу, бо пробую в житті все, що не шкодить іншим людям", - написала письменниця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...