40 років разом: Анатолій Хостікоєв розповів про знайомство з Наталією Сумською та їх доленосну виставу

Перше знайомство майбутнього подружжя сталося ще під час навчання в інституті.

Український актор і чоловік Наталії Сумської Анатолій Хостікоєв розповів про знайомство із зіркою і про їхню доленосну виставу, яка допомогла зародити стосунки з акторкою. Хостікоєв зізнався, що перше знайомство з майбутньою дружиною Наталією сталося під час навчання в інституті. Тоді пару поставили грати в одному зі студентських спектаклів, передають Патріоти України з посиланням на НВ.

"У театральному інституті було дуже багато красивих дівчат, аж очі розбігалися від такої краси! На останньому курсі Ірина Молостова, відома режисерка і педагогиня, поставила спектакль "Вестсайдська історія", в масових сценах були задіяні студенти перших курсів. Спектакль був надзвичайно популярний не тільки серед студентів, а й серед театралів Києва. Тому студенти молодших курсів прагнули потрапити в масовку. Серед них найбільш примітною була студентка-першокурсниця Наталія Сумська. Спортивної статури, коротка зачіска, виразні карі очі, дуже пластична і музично обдарована, саме те, що необхідно для мюзиклу", – розповідав артист.

Наталя Сумська з чоловіком у виставі.

Актор зізнався, що тривалий час він із Сумською був друзями, і тільки потім у них почалися зароджуватися романтичні стосунки. "Тривалий час ми були друзями, і раптом... Ось уже багато років у нас сім'я, спільні інтереси, робота, спектаклі, кіно, відпочинок, друзі, плани, мрії, подорожі і, нарешті, наш син Слава! Хіба я міг тоді в інституті подумати, що ця дівчинка стане моєю долею! Життя несподіване і прекрасне!" – заявив знаменитість.

Наталя Сумська та Анатолій Хостікоєв.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...