48-річного педофіла-рецидивіста засудили до 14 років позбавлення волі

Спіймали чоловіка, який вже тричі відсидів за злочини сексуального характеру, навесні 2017 року в Лівобережному районі Маріуполя.

14 років проведе за гратами 48-річний житель Донеччини за сексуальне насильство над дітьми. Жертвами педофіла стали кілька школярок. Про це повідомляли в прес-службі прокуратури Донецької області, передають Патріоти України.

«Затримали підозрюваного на наступний день після того, як він напав на 10-річну дівчинку. Це була вже п'ята його жертва», - розповіли в прокуратурі.

В ході судового процесу було встановлено, що навесні 2017 року педофіл здійснив в Лівобережному районі Маріуполя кілька нападів на дівчаток у віці від 10 до 14 років. Він вистежував і переслідував своїх жертв, нападаючи, як тільки вони опинялися в безлюдному місці.

Зокрема, в березні 2017 року він йшов за дівчинкою до тих пір, поки вона не увійшла до під'їзду багатоповерхівки. Приставивши до горла дитини канцелярський ніж, він вчинив стосовно неї розпусні дії. Уже в наступному місяці чоловік напав в під'їзді багатоповерхівки на трьох дівчаток 12-13 років, а через кілька днів - на 10-річну дівчинку.

Поліція встановила особу насильника за прикметами, які дали його жертви. На наступний день він був затриманий. Суд засудив його у тюремного терміну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...