6-річна українка з Херсону стала "Принцесою світу-2019" (відео)

Тепер дівчинка буде готуватися до наступного конкурсу краси "Міні-міс Всесвіт".

Україна дуже багата на юні таланти! Це справжня гордість, коли люди з молодшого віку домагаються успіху. Так і сталося з дівчинкою Валерією Воробйовою з Херсону, їй всього шість років, а вона вже гордо носить титул "Принцеса світу", передають Патріоти України з посиланням на UA:Херсон.
Конкурс проходив в Туреччині в місті Кушадаси і був організований Всесвітньою Лігою краси і моди. За цю корону боролися 35 осіб з 35 країн. Відомо, що Валерія брала участь в конкурсі краси, який проходив в Коблево і виграла там гран-прі і отримала запрошення на поїздку до Туреччини. Цей конкурс має всесвітнє значення, і проводиться вже понад 30 років. Президент конкурсу - Ашот Хачатрян. Крім титулу "Принцеса світу", Валерія отримала ще одну нагороду "Краща з кращих" (Best of the Best), таких нагород в світі всього сім, і одну з них отримала наша землячка.
Крім виконання конкурсних завдань дівчинка знайшла собі безліч друзів з різних країн: Південна Африка, Ізраїль, Молдови, Монголії і багатьох інших. Кар'єру юної моделі Лера почала рік тому, ще з дитячого садка, приймала участь в дефіле, а також завоювала титул "Принцеса Херсонщини", який в 2018 році проходив в Херсонському драмтеатрі. Графік у принцеси насичений: школа, малювання і двічі в тиждень заняття в арт-студії, а зовсім скоро дівчинка буде займатися танцями і готуватися до наступного конкурсу краси "Міні-міс Всесвіт", який пройде в турецькому місті Бодрум.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...