62-річний киянин з ножем напав на таксиста

Підозрюваного затримали, а постраждалого водія таксі в тяжкому стані доправили у лікарню.

У Дарницькому районі Києва стався розбійний напад, під час якого було важко поранено 38-річного чоловіка, передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

Як інформує джерело, це сталося на вулиці Привокзальній ввечері 12 березня. Пораненому водію вдалося зупинити машину і вийти з Dacia Logan, де на передньому пасажирському сидінні залишався потенційний вбивця.

"Очевидець, який їхав за ними, побачив, що попереду зупинився автомобіль і з нього вийшов водій. Він попросив викликати поліцію і швидку допомогу, а також повідомив, що пасажир ударив його ножем у груди і забрав мобільний телефон", – розповіло джерело.

У цей час відчинилися пасажирські двері, але ніхто не вийшов – злочинець просто викинув на вулицю ніж.

"Пізніше з'ясувалося, що на таксиста напав 62-річний киянин, який був у стані алкогольного сп'яніння", – додав співрозмовник.

Напад стався на вулиці Привокзальній у Дарницькому районі Києва.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...