69-річна "бабуся-Халк" встановила світовий рекорд з пауерліфтингу (відео)

Пенсіонерка почала тренуватися зі штангою з 60 років. Спочатку її метою була боротьба з остеопорозом, який викликає крихкість кісток. Потім пенсіонерка непомітно для себе захопилася цим заняттям.

69-річна американка Шері Моблі, яку називають «Бабуся-Халк» на ім'я популярного потужного супергероя, встановила світовий рекорд з пауерліфтингу в своїй віковій категорії. Як повідомляє видання Local Memphis, вона підняла 138 кілограмів в становій тязі, передають Патріоти України.

Моблі почала тренуватися зі штангою з 60 років. Спочатку її метою була боротьба з остеопорозом, який викликає крихкість кісток. Потім пенсіонерка непомітно для себе захопилася цим заняттям. Яка проживає в Арканзасі Шері, яка важить неповних 56 кілограмів, може зробити 175 присідань зі штангою без перерви. А незабаром хоче збільшити це число щонайменше до 205.
Моблі, якої в липні виповниться 70 років, тренується по дві години поспіль чотири рази на тиждень. «Сидіти вдома - це не для мене», - говорить вона.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...