7 кіл пекла і "вінегрет" у голові: Донеччанин розповів про життя в окупації

Жителі окупованих територій Донбасу при виїзді на підконтрольну Україні частину країни стикаються з рекетом на блокпостах, а в самому Донецьку ціни на овочі в два рази перевищують київські.

Про це з посиланням на розповідь місцевого жителя пише в Facebook політолог Максим Ялі, передають Патріоти України.

За словами політолога, з жителем окупованих територій він зіткнувся в поїзді "Маріуполь-Київ". Той впізнав з'являючогося на російському телебаченні експерта і почав розповідати йому про життя в окупації.

"З приємного. Не дивлячись на вік "60+", підтримує Україну, вважає, що там "рулять" відверті кримінальники, яким наплювати на людей. Ще раз почув від очевидця про те, які 7 кіл Ада очікують на жителів окупованих територій при перетині блокпостів... "Стоїть бочка, куди ці виродки кидають все, що їм сподобається з сумок пасажирів: сигарети, м'ясо, ковбаса, горілка і т.д. Стоять відверті покидьки, виродки...", - переказує слова жителя Донецька політолог.

Також, зазначає Ялі, його співрозмовник скаржився і на українські блокпости, де так само має місце бути "рекет з сигаретами і продуктами". Втім, також відзначається, що вилучення сигарет виправдане тим, що вони зроблені на території, підконтрольній "республікам".

"Окремо шокували ціни на продукти. Помідори - 200 р. (80 гр). Навіть в Києві в 2 раза менше ... Якщо коротко - овочі, які обхідними шляхами все-таки ще туди потрапляють, коштують щонайменше в 2 рази більше, ніж в сусідньому Маріку (120 км). Ну а інше - жахливої якості. Навіть схему придумали - пару місяців продавали "молочку" білоруську. Людям сподобалося, почали брати. Ну а потім почали продавати лайно, з назвою "білоруська", а читаєш адресу - вироблено в Донецьку", - розповідає політолог.

Також Ялі вразила історія про сестру дружини його співрозмовника, яку вбили під Волновахою в 2015 році при обстрілі пасажирського автобуса. За перевезення тіла загиблої нелегальні перевізники хотіли 10 тисяч доларів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...