93-річна королева Великобританії втекла геть з Букінгемського палацу подалі від коронавірусу

Королеві в квітні виповниться 94 роки. В силу свого віку вона потрапляє в групу ризику.

Королева Великобританії Єлизавета II, чиї плани вже були порушені спалахом коронавіруса, виїхала з Букінгемського палацу з побоювань заразитися COVID-19. Про це повідомляє видання The Sun, передають Патріоти України.

Її Величність відвезли на автомобілі до Віндзорського замку.

Якщо ж ситуація ще більше погіршиться, Єлизавету та її 98-річного чоловіка принца Філіпа помістять на карантин в їх Норфолкський маєток Сандрінгем. В даний час Філіп вже проживає в одному з котеджів на території Сандрінгема.

«Вона здорова, але вирішено було, що найкраще відвезти її. Персонал трохи панікує через коронавірус. У палаці постійний потік відвідувачів ... Букінгемський палац знаходиться в центрі Лондона і тут дуже великий штат. Тому він вважається більш небезпечним місцем ... Поки що не було конкретної загрози або позитивних тестів на вірус у кого-небудь, але ніхто не хоче ризикувати», - повідомило джерело виданню.
У Букінгемському палаці працює близько 500 співробітників, у Віндзорському - всього сто, а в Сандрінгемі - ще менше.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...