93 жертви, або Наймасовіший серійний вбивця США

Слідчі по всій країні все ще намагаються зібрати воєдино його зізнання з неупізнаними останками і нерозкритими справами минулих десятиліть.

Серійний вбивця 79-річний Семюел Літтл, який відбуває довічний термін у в'язниці в Каліфорнії, зізнався у вбивстві 93 жінок, що зробило його наймасовішим серійним вбивцею в США, передають Патріоти України з посиланням на The Guardian.

Літтл знаходиться за гратами з 2012 року, але в минулому році він заявив слідчим, що був відповідальний за близько 90 вбивств по всій країні в період з 1970 по 2005 рік. ФБР оголосило, що федеральні криміналісти вважають, що всі його визнання заслуговують довіри. На даний момент чиновники змогли перевірити 50 зізнань.

Слідчі також надали нову інформацію та інформацію про п'ять випадків у Флориді, Арканзасі, Кентуккі, Неваді і Луїзіані.

Деякі з його жертв були на узбіччі суспільства. Багато з них спочатку вважалися наркоманами, які померли від передозування, або пояснювалися випадковими або невизначеними причинами. Деякі тіла не були знайдені.

ФБР надало 30 малюнків деяких з його жертв - кольорові портрети, які намалював сам Літтл в тюрмі. В основному це портрети чорношкірих жінок.

Слідчі по всій країні все ще намагаються зібрати воєдино його зізнання з неупізнаними останками і нерозкритими справами минулих десятиліть.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...