"А Баба Яга проти": Alyona Alyona запалила на "Танцях з зірками", але суддям це не сподобалося (відео)

Танці з зірками показали перший ефір у передостанній день літа.

Танці з зірками 2020 стартували в ефірі 30 серпня, показавши перші пробні номери з українськими артистами і танцюристами. Однією з найбільш неординарних пар нового сезону стала українська реп-виконавиця Alyona Alyona (Олена Савраненко) в парі з Юрієм Гуричем. Вони запалили на паркеті енергійну сальсу, передають Патріоти України.

Пара виконала свій номер під хіт MONATIK "Кожен раз". На паркет реперша вийшла в несподіваному для себе образі - червоній спідниці з бахромою, білій сорочці, на підборах, а у волосся вплетені червоні стрічки.

І хоча глядачі залишилися в захваті від танцю харизматичної пари, судді розкритикували танець, поставивши в сумі 16 балів з 30 можливих.

Григорій Чапкіс зазначив, що сальса не зовсім вдалася парі, адже культура танцю не була дотримана.

"Сальса - танець одного руху, все інше це переплетення рук і поз. Але я сьогодні побачив ще щось нове, хуліганське в танці. А з цим я погодитися не можу тому, що культура танцю залишається скрізь і її потрібно дотримуватися", - зазначив консервативний Чапкіс.

Влад Яма танець похвалив, хоч і зазначив, що все було не дуже добре виконане. Суддя утримався від оцінки техніки, ритмів, ліній і підтримок, оцінивши "кайф від танцю".

А ось сувора Катерина Кухар розкритикувала пару, викликавши Alyona Alyona на батл, і пообіцяла зачитати реп в наступному ефірі, якщо вони не виправляться й не станцюють добре.

"Думаю, що ви сьогодні вирішили не зловживати рухами і жестами, хоча від вас кожен із нас чекав якогось хайпу. А ваш танець був схожий на розкидане намисто уявних рухів. Якщо наступного разу ви не станцюєте круто, я зачитаю реп. Викликаю вас на батл", - зауважила Кухар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...