"А чим ви незадоволені?": Сталініст поскаржився на "репресії" з боку терористів окупованого Донбасу

Кожен сталініст в душі мріє, що саме він буде творити репресії.

Денис Казанський

Колишній "депутат" "ДНР", відкритий сталініст Сергій Куц після свого викрадення дав велике інтерв'ю російському пропагандиста Михайла Полинкову. У ньому він обурювався тим репресіям, яким був підданий в "народній республіці". Увагу на одкровення Куца звернув у своєму блозі український журналіст, учасник мінських переговорів Денис Казанський, передають Патріоти України.

Поа Куцу "пройшовся каток репресій" за те, що він почав критикувати окупаційну владу Донбасу. "Вирішив, що в Донецьку демократія, можна говорити, що завгодно, і досить швидко за це поплатився", - зазначив Казанський.

Так, "екс-депутата" викрали, катували із застосуванням струму за критику нинішніх ватажків "ДНР", а після звільнення ще й завели кримінальну справу за те, що посмів звернутися зі скаргою в "поліцію".

В інтерв'ю Куц повідомив про розмову зі своїм викрадачем. Той пояснив, чому "екс-депутат" виявився в російському списку "неблагонадійних" і отримав відмову в отриманні громадянства РФ. Виявляється, всьому виною участь в організації "референдуму" в "республіці". Росія не хоче собі подібних непередбачуваних елементів, схильних до сепаратизму.

"Сидить чувак з портретом Сталіна за спиною, і він на повному серйозі скаржиться на репресії і свавілля. Він не бачить зв'язку між сталинщиною і "ДНР", в якій головний каральний орган називається "МГБ", як при Сталіні. Він не розуміє зв'язку між своїми діями в 2014 році і тим свавіллям, який на тій території відбувається сьогодні", - зазначив Казанський.

Він обурений, що навіть сталіністи скаржаться на "ДНР", хоча активно брали участь в її створенні. "Знаєте, що їм не подобається насправді? Кожен сталініст в душі мріє, що саме він буде творити репресії. Він буде вирішувати, хто "ворог народу", а хто ні, кому жити, а кому вмирати. Кожен сталініст думає, що він буде вертухаєм - стояти на вишці. Та, як показує практика, при сталінізмі всі однаково безправні ... Мріяли, що це вони будуть карати українців, а в підсумку "ворогами народу" ... оголошені самі", - констатував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...