А далі почався балаган..: Разумков і Геращенко поскандалили у прямому ефірі

Єдине з чим погодився Разумков, це з тим, що Україні дійсно не вистачає державних діячів, а політиків у нас вдосталь.

Вчора, 13 липня, в ефірі політичного ток-шоу “Свобода слова” на телеканалі ICTV відбулась словесна перепалка між спікером парламенту Дмитром Разумковим і нардепкою від “ЄС” Іриною Геращенко, передають Патріоти України.

Так після виступу Разумкова, який розповідав про мовний закон і мовне питанні і про те, що у нинішній Верховній Раді багато політиків, Ірина Геращенко заперечила і зазначила, що у Раді немає політиків, є лише депутати. “Там багато народних депутатів і мало політиків і ще менше державних діячів. Тому що, тільки політикани можуть напередодні виборів діставати мічену карту мовну і викидати її в сесійну залу”, – зазначила Геращенко.

Вона також зазначила, що “Слуги” хочуть переглянути закон про мовні квоти в українських школах і її партія категорично проти і будуть проводити мітинг проти цього. А далі Геращенко у грізній формі стала запитувати у Разумкова, яка його особиста позиція стосовно мовного закону і чи це не є підігравання Путіну і Кремлю?

Разумков відповів у своїй спокійні манері: "Ірино Володимирівно, я думаю, що вам краще знати хто такі політикани у Верховній Раді і я впевнений, що сьогодні їх там менше. А щодо мічених карт перед виборами, то давайте згадаємо у кого на бордах була Мова і не лише мова, і ми багато з вами дискутували на різних каналах".

Тут Геращенко одразу ж перебила спікера і викрикувала, що це були не гасла її політичної сили, а фундамент держави.

"Я договорю, не перебивайте мене!", – зазначив Разумков. Разумков також додав, що це були їхні (партії ЄС – ред) передвиборні обіцянки. Єдине з чим погодився Разумков, це з тим, що Україні дійсно не вистачає державних діячів, а політиків у нас вдосталь.

Далі дискусія продовжилась, оскільки Разумков детально розповів про те, як на погоджувальній Раді розглядали питання про перегляд мовних квот і спікер парламенту зазначив, що на Погоджувальній Раді політична сила Геращенко мовчала.

А далі у студії почався балаган, Геращенко цинічно перебивала Разумкова, говорила про приниження опозиції. Разумков же у свою чергу не стримався і теж перейшов на підвищені тони і просив колегу не перебивати його, а дозволити договорити.

Ситуацію студії “Свободи слова” іронічно прокоментував у своєму телеграмі журналіст Макс Назаров.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...