А "диво-зброя" Путіна з якого разу запускається? Космонавтам тільки з 15-ї спроби вдалося включити робота Федора на МКС

Москва не дарма змінила доктрину щодо можливості першого ядерного удару. Адже з такими технологіями з другим точно не встигнуть, а про перший просто ніхто не дізнається.

Російський космонавт Олексій Овчінін з великими труднощами зміг запустити робота Федора, який прибув на Міжнародну космічну станцію 29 серпня. Як повідомляє "Медуза", під час переговорів з Центром управлінням польотами космонавт сказав, що 10-15 раз включав кнопку живлення на плечі робота перш, ніж той почав працювати, передають Патріоти України.

"Може, по ній (кнопці включення) молотком стукнути? Я вже гайковий ключ узяв, впираються - ніякого ефекту", - сказав Овчінін. У ЦУП йому запропонували замінити акумуляторні батареї робота, але незабаром космонавт сказав, що робот почав працювати.

Чим конкретно робот буде займатися на МКС не повідомляється. Очікується, що він буде виконувати операції під керуванням космонавта Олександра Скворцова, але навіть сам Скворцов не говорить, що буде робити з роботом крім перевірки його здатності виконувати команди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...