"А мне нравится!": Українські співачки ледь не посварилися через "п'яту точку" американської "світської левиці" (фото)

Наталя Могилевська відповіла Олі Поляковій на критику стилю Кім Кардашьян.

Наталя Могилевська і Оля Полякова

Дискусію в Instagram спровокували фото американської зірки у вінтажному костюмі від Jean Paul Gaultier, передають Патріоти України.

На напівпрозорих топі і легинсах зображений дизайнер Жан Поль-Готьє. Він нагадує Юлія Цезаря на доларовій купюрі.

На думку Полякової, на Кардашьян костюм виглядає безглуздо. "Вы меня простите, но по моему это (смайли з фейспалмом, - ред.), ну как это может нравиться, как это может быть модно, и еще и диктовать моду??? Это (знову фейспалми, - ред.) #этодолженктотосказать", - заявила українська співачка.

"Только не убивай меня. Мне нравится. Что в этом есть", - відповіла Могилевська в коментарях і додала смайл з поцілунком.

Фанати заступилися за діву, але були і ті, хто підтримав Полякову.

"У нее пятая точка своего рода визитная карточка, как кокошник у некоторых (Полякова раніше виступала в кокошниках, - ред.), который тоже не всем может нравится. Как говорится, на вкус и цвет."

"Фух, хоть кто то это сделал уже, спасибо."

"Оля, я очень тебя уважаю, но очень тебя прошу: не надо никого осуждать. Все разные, вкусы у всех разные и, думаю, ни ты, ни я, ни она не может нравиться всем. И если тебя так выставят и начнут обсуждать, тоже будет не приятно. Это некрасиво с твоей стороны, ты опускаешься до уровня базарной бабы. Я всегда считала тебя умной и мудрой, но унижать людей"

"У неё пятая точка своего рода визитная карточка, как кокошник у некоторых, который тоже не всем может нравиться. Как говорится: на вкус и цвет"

"Вы, Оля, меня простите, но у вас пятая точка тоже не супер, но вы фото в обнаженном виде выставляете. Так почему же она не может ее выставить? Кому-то такие нравятся, кому-то такие, как у вас.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...