А могли ж ніколи і не довідатись: Уляна Супрун оголосила, як правильно їздити на велосипеді

В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун вирішила пояснити українцям, яких важливих правил повинен дотримуватись кожен свідомий велосипедист, який турбується про своє здоров'я і здоров'я оточуючих.

Перш за все, відзначає Супрун, велосипедист повинен знати Правила дорожнього руху, звернувши особливу увагу на правила проїзду перехресть, порядок виїзду з другорядної дороги на головну і пріоритети різних видів транспорту, передають Патріоти України.

Перші виїзди на жваві траси бажано здійснити в компанії досвідчених колег, які можуть підстрахувати і дати конкретні поради.

Важливо звернути увагу, що пішохідні переходи велосипедисти повинні переходити пішки, при цьому велосипед потрібно вести поруч.

Регулярне технічне обслуговування велосипеда - гарантія того, що в відповідальний момент у вас не відмовлять гальма.

Техніку водіння велосипеда варто відпрацювати у вільний час на безпечному майданчику, де можна набути навичок екстреного гальмування, зрозуміти, як велосипед поводиться в «заметі» і натренувати баланс.

Шолом не є обов'язковим з точки зору ПДР, проте його необхідність продиктована здоровим глуздом, станом доріг, поведінкою на них деяких водіїв і досвідом велосипедистів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...