А обід за розкладом: У Запоріжжі водій зупинив автобус з пасажирами, щоб ... пообідати

Городяни припускають, що чоловікові вкрай важливо харчуватися по режиму для збереження свого здоров'я.

Нестандартний випадок стався в запорізькому автобусі, що курсує за маршрутом №59 (з Космічного мікрорайону на Набережну). Про це в пості на своїй сторінці в соціальній мережі повідомив запорізький блогер Станіслав Макурін, передають Патріоти України.

Як повідомляється в пості, на зупинці громадського транспорту "ТЦ Україна" водій автобуса сказав пасажирам про те, що через 5 хвилин він повинен бути на кінцевій зупинці на Набережній, і якщо він не встигне прибути туди в потрібний йому час, то зупинить автобус посеред маршруту і почне обідати, а пасажири будуть змушені його почекати.
Прибути на кінцеву зупинку вчасно водієві не вдалося. В результаті, він зупинив автобус на бульварі Шевченка, навпроти кафе "Фієста", і зі словами "У мене через хвилину обід, будете чекати" почав їсти.
Повідомляється, що деякі пасажири покинули громадський транспорт і пішли пішки.
У коментарях до посту деякі користувачі соціальних мереж вважають даний випадок забавним. Ще частина коментаторів не побачили в ситуації, що склалася нічого поганого і припустили, що чоловікові вкрай важливо харчуватися по режиму для збереження свого здоров'я.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...