"А поки що пофоткаємося на тлі прибитої фанерки...": У мережі висміяли заяву ексватажка терористів "ДНР" (відео)

Колишній "прем'єр-міністр" так званої "ДНР" Олександр Бородай заявив про намір відібрати "російське місто" Київ.

Відео з такою заявою Бородая опублікував блогер під ніком Necro Mancer на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"Київ ми собі заберемо, це російське місто. А укропам, може бути, залишимо який-небудь Івано-Франківськ", - запевняє екс-ватажок терористів у відеоблозі Юрія Котенка.

Висловлювання Бородая викликали єхидні коментарі в соцмережі. "Ага, ось щас приб'ємо до іншого дерева покажчик "На Київ" і підемо його брати. І поки дерева стоять, так і дійдемо!", "Мля ... заходять так з двох сторін ЗСУ, роблять котел, і потрапляє всяка наволоч до них в пазуристі ручки та ікласті зуби ...", "Арррр, яяяя до Києва за 3 дні!!! А поки що пофоткаємося на тлі прибитої фанерки до дерева)))", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...