"А Росія - володимирський що?": Захарова порівняла ідеологію партії "Слуга народу "з назвою пісні Круга

Голова політичної сили «Слуга народу» Олександр Корнієнко під час з’їзду партії оголосив ідеологією партії український центризм.

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова заявила, що ідеологія партії “Слуга народу” схожа на назву пісні Михайла Круга. Про це вона написала у Facebook, передають Патріоти України.

“ЗМІ: «Партія Зеленського оголосила ідеологією український центризм». Володимирський централ”, – ідеться в повідомленні.

В коментарях Захаровій задали питання про те, яка ідеологія в Росії. “У даному випадку не найвдаліша алюзія. Провокує зустрічне питання: а Росія володимирський що?”, – написав один із коментаторів.

На це вона відповіла, що “єдина ідеологія – патріотизм”. Після цього в коментарях зав’язалася суперечка про те, які насправді в РФ установки.

Один із користувачів привів у приклад постановочне фото в календарі, на якому зображені діти в російській військовій формі. Він заявив, що у російських дітей відбирають дитинство і майбутнє і “готують їх помирати в одній із розв’язаних РФ воєн”. Таке ставлення до народу коментатор назвав русофобією з боку держави.

Також під постом зустрічаються коментарі про те, що єдина ідеологія Росії – це бандитизм. Один із користувачів прикріпив в коментарі новину про те, що в одній зі шкіл Росії діти співали на уроці музики “Володимирський централ”, на який посилається Захарова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...