А ще не так давно називав її "Юлька - московська зозуля": Ляшко повіз Тимошенко на Чернігівщину агітувати за себе (відео)

Послідовність і принциповість - ніколи не були чеснотами українських політиків.

Лідер Радикальної партії, колишній нардеп Олег Ляшко разом з лідеркою партії «Батьківщина», чинною депутаткою Юлію Тимошенко вирушили у спільну агітаційну поїздку на Чернігівщину. Там теперішня соратниця Ляшка агітуватиме за нього перед довиборами у 208 окрузі до Верховної Ради. Про це Ляшко повідомив на своїй сторінці у «Фейсбуці», виклавши фото із Тимошенко, передають Патріоти України.

«Їдемо з Юлею на 208 округ на моїй рідній Чернігівщині. Щиро дякую за підтримку їй, усій команді партії «Батьківщина», моїм однодумцям та усім учасникам флеш-мобу #заЛяшка. Разом – до перемоги!» – написав політик.Згодом Ляшко в компанії Тимошенко ще й вийшов у прямий ефір на «Фейсбуці».

Варто нагадати, що раніше між Тимошенко і Ляшко були, м'яко кажучи, прохолодні стосунки. У 2016 році лідер «Радикальної партії» назвав Юлію Тимошенко «московською зозулею» та закликав позбавити українського громадянства.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...