"А у вас якісь мужики на умі...": Українська кохана Ван Дамма розповіла, "про що повинні думати жінки"

Олена Каверіна з Кривого Рогу вже не перший рік зустрічається з актором Жан-Клодом Ван Даммом.

Каверіна і Ван Дамм відпочивають разом на Карибах. З відпустки дівчина поділилася гарячим знімком, на якому вона сидить на балконі в чорному купальнику. При цьому Олена, випнувши сідниці і похвалившись засмаглими стрункими ногами, вирішила поділитися з прихильниками «життєвим досвідом», передають Патріоти України.

«Нормальна баба повинна мріяти про свою квартиру, Мерседес і кота. А у вас якісь мужики на умі», - написала вона.Знімок надзвичайно сподобався фоловерам моделі, і вони почали буквально обсипати красуню сердечками і чуттєвими зізнаннями. Причому серед них відзначилися як чоловіки, так і жінки.

Як відомо, Жан-Клод Ван Дамм досі офіційно перебуває у шлюбі з культуристкою Гледіс Португез, хоча і зустрічається з українкою Оленою Каверіною. Пара познайомилася 11 років тому в Таїланді. В кінці 2020 роки актор зробив українці розкішний подарунок - суперкар Mercedes-Benz GLE вартістю близько 3,3 млн гривень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...