Або свобода, або гроші: Як Путін тисне на Лукашенка

Йдеться про грошову позику в розмірі 600 мільйонів доларів.

У Міністерстві фінансів Російської Федерації повідомили про подальшу долю кредитування Білорусі, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Глава Мінфіну РФ Антон Силуанов повідомив, що поки в міністерстві не прийняли рішення про кредитування Білорусі на суму 600 млн доларів. Надалі, дане питання буде залежати від того, як будуть просуватися країни в питанні майбутньої інтеграції. Про це стало відомо в кулуарах зустрічі МВФ (Міжнародний валютний фонд) і Світового банку.

Силуанов пояснив, що на даний момент дорожня карта по Білорусі перебуває в розробці. За його словами, перед міністерством стоїть завдання розробки більш детальних планів по дорожнім картам, які були затверджені прем'єр-міністром.
Варто відзначити, що ще у вересні Володимир Семашко, який є послом Білорусі, а також спецпредставником в питанні про інтеграційному співробітництві в рамках Союзної держави, заявив, що інтеграційна програма союзних держав може бути укладена вже 8 грудня поточного року.
Раніше, Антон Силуанов повідомляв, що Російська Федерація може надати Білорусі кредит на 600 млн долар для того, що рефінансувати платежі в погашенні основної заборгованості за раніше наданими позиками від РФ.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...