"Ах, Одесса!": Ревнива дружина влаштувала на дільниці бійку з чоловіком-копом і його напарницею

Дружина поліцейського, дізнавшись, що її чоловік несе службу з поліцейським жіночої статі, навідалася в приміщення дільниці, в результаті чого обидва поліцейських отримали різного роду травми.

В Одесі на виборчій дільниці стався конфлікт: ревнива дружина почала бійку з чоловіком-поліцейським і його напарницею по службі. Про це повідомляє депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Черговий по ГУНП в Одеській області попереджає всі ділянки, де несення служби несуть поліцейські чоловічоі і жіночоі статі: не вступати один з одним у неділові стосунки", - написав він.

Також Зінкевич пояснив, що в Балтському районі Одеси на одній з дільниць сталася надзвичайна пригода з особовим складом.

"Дружина поліцейського, дізнавшись, що її чоловік несе службу з поліцейським жіночої статі, навідалася в приміщення дільниці, в результаті чого обидва поліцейських отримали різного роду травми. Дана подію поставлено на контроль і доручено довести до особового складу для недопущення подібних ситуацій". - написав депутат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...