"Алєксандр, ти намагаєшся залякувати людей. Ти що, Кадиров?": Український борець жорстко "наїхав" на Усика і викликав боксера на бій без правил (відео)

Боксер Олександр Усик виклав ролик, в якому натякнув всім хейтерам, що рано чи пізно їм доведеться відповідати за свої слова.

Богдан Грицай

Український борець вільного стилю Богдан Грицай, який є бронзовим призером чемпіонатів світу та Європи, жорстко відповів боксеру-суперваговику Олександру Усику, який записав відео зі зверненням до так званих «диванних» експертів і погрозами нокаутувати їх, передають Патріоти України.
«Алєксандр, я подивився твій останній відосік, де ти намагаєшся залякувати людей. Ти що, Кадиров? Я не жартую - якщо спортсмени бійцівських видів спорту будуть використовувати свої навички проти прав і свобод людини, то бандитизм кінця Радянського Союзу буде здаватися справедливістю і правопорядком. Я не знаю, Усик, до чого готує тебе твій куратор, але ти повинен зрозуміти, якими небезпечними є бої без правил, які ти намагаєшся просувати. Не тобі вирішувати, чий Крим, і не тобі вирішувати, що писати і говорити українцям.
На камеру ти розповідав про благословення митрополита бити морди нардепам. Типу, раз держава не відреагувала на масові зараження українців церквою цього митрополита під час пандемії, то держава не зможе захистити принципи парламентаризму? Чого чекаєш? Коли бити будеш? Від кого благословення чекаєш? Від ФСБ? Алєксандр, судячи з твого останнього відео, ти фахівець у всьому - коментуєш все підряд: медицину і коронавірус, історію, декомунізацію, богослов'я.

Я і є той диванний експерт, який стібеться з твоїх ватних відео, твоїх малограмотних коментарів, твоїх дитячих віршиків і російського сценарію, який ти хочеш просунути. Я той самий, кого собі на біду ти, Алєксандр, викликав на бій без правил - на бій без будь-яких правил. Я приймаю виклик. Після цього бою ти, Алєксандр, зрозумієш урок, що бої без правил, навіть для професійного боксера, є неприпустимими. Усик, радуйся, що на твоє відео під назвою «Один раз ти можеш увійти не в ті двері» відгукнувся саме я. Було б страшніше, якби кліп під назвою «Один раз ти можеш підійти не до того вікна», зняли б для тебе професійні жінки-снайпери або пенсіонери служб по відстрілу диких тварин", - звернувся уродженець Шепетівки до 33-річного кримчанина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...