Алігатор з ножем у голові плаває у техаському озері (відео)

Поки що невідомо, чи отримала тварина серйозні пошкодження.

В американському Техасі помітила алігатора, який плаває в озері в ножем у голові, передають Патріоти України з посиланням на CNN.

Місцева мешканка Ерін Вівер помітила тварину недалеко від свого будинку в Г'юстоні – вона одразу запідозрила, що рептилія у небезпеці.

За словами жінки, вона вже шість років мешкає там, і ніколи не бачила агресивної поведінки алігаторів. Вона не впевнена, чи спеціально хтось встромив ніж у череп тварини, але все ж вважає, що це було навмисно.
Очікується, що техаське агентство з охорони дикої природи незабаром перевірить алігатора. Доти Вівер та її сусіди взяли на себе роль захисників тварини. "Я хочу, щоб цей алігатор отримав допомогу. Я не хочу бачити, як він плаває з ножем у голові і страждає", - каже жінка.

На щастя для алігатора, він один з найбільш живучих видів дикої природи. Він вкритий остеодермами, або кістковими пластинками – вони схожі на панцир черепахи та захищають тварин як своєрідний бронежилет, розповів CNN спеціаліст з алігаторів Франк Маззотта.

Окрім цього, череп рептилії також з важкої і товстої кістки, тому у нападників є дуже мізерний шанс завдати йому серйозного поранення.

Після більшості травм алігатори одужують ще й тому, що їхня кров має антибіотичні властивості, що прискорює процес загоєння.
Водночас Маззотта сказав, що не може визначити ступінь травмування цього алігатора, адже довжину леза та його розміщення складно визначити за фото.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...