Амбіції герцогині: У США заговорили про плани Меган Маркл стати президентом

Хоча представники Маркл неодноразово заперечували президентські амбіції дружини члена королівської сім'ї Великої Британії, інсайдер стверджує зворотне.

Меган Маркл не проти зайнятися великою політикою і навіть розглядає можливість балотуватися на виборах президента США. За словами близького друга екс-актриси і дружини британського принца Гаррі, саме з цієї причини вона не відмовилася від американського громадянства. Про це пише Vanity Fair, передають Патріоти України.

"Я думаю, що якби Меган і Гаррі колись відмовилися від своїх титулів, вона б всерйоз подумала про те, щоб балотуватися на пост президента", - розповідає джерело популярного видання.

Також зазначається, що нещодавно в США вийшов відеоролик щодо майбутніх виборів президента з закликом до громадян взяти участь у голосуванні. Американці також побачили в ролику і Маркл із коротким спічем.

"Кожні чотири роки нам говорять одне і те ж: "Це найважливіші вибори в нашому житті". Але це так. Коли ми голосуємо, наші цінності втілюються в життя, і наші голоси чутно", - завила вона.

Принц Гаррі також взяв участь в акції; змінивши своєму звичному "правилу" уникати політики, і підтримав свою дружину."Напередодні листопада цього року життєво важливо відкидати розпалювання ненависті, дезінформацію та онлайн-негатив", - сказав він у відео, яке було розцінено як мовчазна підтримка опонента чинного президента США Дональда Трампа від демократів Джо Байдена.

При цьому Букінгемський палац швидко дистанціювався від подібної теми та заявив, що висловлювання Меган і Гаррі були зроблені "в особистій якості".

Трамп критично віднісся до заяв подружжя та зауважив в одному з виступів, що "не фанат" Меган Маркл, однак бажає принцові Гаррі "удачі, тому що йому це знадобиться".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...