Америка в шоці: Кім Кардашьян подала на розлучення - на кону більше 2 млрд

40-річна зірка реаліті-шоу і бізнес-леді твердо вирішила, що її шлюб з 43-річним репером Каньє Вестом більше не життєздатний.

У п'ятницю, 19 лютого, Кім Кардашьян офіційно подала на розлучення. Як повідомляє TMZ, інтереси Кім представляє Лора Вассер, одна з кращих адвокатів з розлучень знаменитостей в США, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Кардашьян просить суд надати їй і Каньє спільну опіку над їх чотирма неповнолітніми дітьми. Дочці Норт сім років, синові Сейнт п'ять, другій дочці Чикаго три і молодшому синові Псалму ще немає двох років.
Кім і Каньє одружилися в травні 2014 року. Розлади в їх відносинах стався несподівано - влітку минулого року, коли Вест прийняв рішення балотуватися в президенти США. В ході передвиборної кампанії музикант дозволив собі ряд дуже відвертих висловлювань про дружину і її матір. Його спроба поборотися за пост глави держави обернулася провалом. Причому Каньє витратив на цю незрозумілу примха кілька мільйонів доларів.
Каньє виїхав з Каліфорнії і влаштувався на ранчо у Вайомінгу. Кім прилітала до нього, намагалася напоумити чоловіка, але все було марно. Після цього поповзли чутки про швидке розлучення. Всі наступні після цього свята подружжя відзначали окремо, включаючи 40-річчя Кім в кінці жовтня і недавній День святого Валентина. Кардашьян, яка постійно виставляє в Instagram безліч фото і відео, з'являється на них без обручки.
І ось тепер чутки повністю підтвердилися. За даними TMZ, сторони вже приступили до обговорення фінансової складової питання. А ділити їм є що. Стан Кім Кардашьян оцінюється майже в мільярд доларів. Левову частку її багатства складають успішні бренди косметики, парфумерії та жіночої білизни. Капітал Каньє Уеста - 1,3 мільярда доларів.
Кім з дітьми проживає в особняку вартістю 60 мільйонів доларів в Хідден-Хіллз, Каліфорнія. Каньє нікуди не виїжджає з ранчо у Вайомінгу. Їх об'єднують сьогодні тільки діти. Як стверджують близькі до зоряного сімейства джерела, і Кардашьян, і Вест мають намір діяти в інтересах дітей.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...