Американо-іранський конфлікт: Донька Сулеймані пригрозила США та Ізраїлю помстою за вбивство батька

Вона заявила, що у Вашингтоні даремно сподіваються на позитивні наслідки після того, що трапилося в міжнародному аеропорту Багдаду, де загинув її батько.

Донька вбитого американцями генерала Корпусу вартових Ісламської революції Ірану (КВІР) Касема Сулеймані Зейнаб пригрозила США та Ізраїлю "чорними днями" і помстою за батька, передають Патріоти України з посиланням на Reuters.

"Божевільний Трампе (Президент США. – Ред.), не думай тільки, що зі смертю мого батька все закінчиться", – сказала донька Сулеймані.

Вона додала, що за загибель Сулеймані США та їх союзника Ізраїль чекають "чорні дні".

Як написало видання "Наше Кафе" з посиланням на інтерв'ю жінки телеканалу "аль-Манар", Зейнаб сказала, що ватажок ліванської терористичної організації "Хізбалла" Гасан Насралла помститься Ізраїлю за вбивство її батька. "Смерть Сулеймані не зламає нас. Трамп повинен знати, що вбивство батька надихне нас на боротьбу. Я знаю, що Насралла помститься за кожну краплю крові батька", – заявила вона.

Водночас сам Насралла назвав Сулеймані "великим воєначальником" і зазначив, що його смерть "відкриває нову сторінку історії Близького Сходу".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...