Американський власник одеського стадіону планує інвестувати в арену 10 мільйонів доларів

Allrise Capital планує інвестувати в розвиток технічної інфраструктури арени і зробити стадіон доступним для проведення не тільки спортивних, а й інших соціально важливих заходів в регіоні.

Новий власник одеського стадіону "Чорноморець" - американська інвестиційна компанія "Allrise Capital Inc." - планує інвестувати в стадіон 10 млн доларів, вихід на прибутковість очікують протягом 5 років. Про це повідомляє прес-офіс компанії в Україні, передають Патріоти України.

"Наше завдання - зробити стадіон спортивним об'єктом світового рівня для футбольних уболівальників та мешканців Одеського регіону. Ми залучаємо провідних європейських фахівців в галузі управління спортивними аренами, щоб впровадити кращі системи якості та безпеки для уболівальників і відвідувачів комплексу.

Allrise Capital планує інвестувати в розвиток технічної інфраструктури арени і зробити стадіон доступним для проведення не тільки спортивних, а й інших соціально важливих заходів в регіоні. Вихід на прибутковість очікується протягом 5 років", - заявив CEO "Allrise Capital Inc." Руслан Зінуров.

За його словами, рішення про придбання стадіону було прийнято після консультацій з провідними світовими спортивними експертами та ретельного аналізу інвестиційної привабливості комплексу, як об'єкта спортивної інфраструктури.

"Ми хочемо реалізувати кейс успішної і прибуткової іноземної інвестиції в спортивну індустрію України", - додав Зінуров.

При цьому, компанія має намір надати можливість ФК "Чорноморець" проводити на стадіоні домашні матчі.

"Компанія "Allrise Capital Inc.", стаючи власником футбольної арени у м. Одеса, розуміє свою соціальну відповідальність та важливість розвитку футболу в Україні та на Одещині, необхідність створення системи підготовки гравців, залучення дітей та юнацтва, організації належних умов для професійного зростання", - додали у прес-службі.

"Американська інвестиційна компанія "Allrise Capital Inc." (Ірвайн, штат Каліфорнія, США) спеціалізується на інвестиціях у нерухомість та девелоперських проектах на західному узбережжі США (бюджет понад 500 млн доларів) та на ринках Східної Європи, венчурних прямих інвестиціях, а також інвестиціях в банківські та корпоративні кредитні інструменти.

Засновники компанії та топ-менеджмент є вихідцями з країн СНД та громадянами США", - йдеться у повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...