Американці відзначили День незалежності ... змаганнями з поїдання хот-догів. Є два рекорди

Цій американській традиції вже більше ста років

У Нью-Йорку на змаганні з поїдання хот-догів, приуроченому до Дня незалежності США, американці поставили два нових рекорди. Трансляцію конкурсу вів місцевий телеканал ESPN, передають Патріоти України.

Жителі США встановили нові рекорди в категоріях для чоловіків і жінок.

Джоуї Честнат з Каліфорнії на прізвисько "Щелепи" посів перше місце серед чоловіків, з'ївши 75 хот-догів за 10 хвилин. Він побив власний минулорічний рекорд. Тоді Честнат впорався з 71 хот-догом, всього він перемагав у конкурсі п'ять разів поспіль.
Мікі Судо з Невади захищає чемпіонський титул серед жінок вже сьомий рік. Їй вдалося за 10 хвилин з'їсти 48 з половиною хот-догів. Попередній рекорд належав американці, яка змогла за цей же час впоратися з 45 хот-догами.
Переможці турніру отримають приз у десять тисяч доларів, а також пояса. За друге місце в конкурсі платять п'ять тисяч доларів, власникові третього місця дістанеться 2,5 тисячі.
Перше змагання з поїдання хот-догів на швидкість відбулося ще в 1916 році. Тоді ірландець Джим Маллен з'їв 13 сосисок за 12 хвилин. З тих пір конкурс проводиться регулярно і переривався тільки в роки Другої світової війни.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...