Аналітик спрогнозував, хто в майбутньому може стати президентом України (відео)

Про майбутніх президентів України, рейтинг партії "Слуга народу", стосунки Володимира Зеленського з Ігорем Коломойським та поразку Петра Порошенка...

Віктор Бобиренко

Про це розповів аналітик, який передбачив перемогу Зеленського у 2015 році, Віктор Бобиренко, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Про майбутнього президента

– Наразі цього немає – ніша зайнята. Це буде той, хто буде критикувати владу, яка не змогла подарувати українцям щастя, зараз і тут. Якщо знайдеться людина, яка скаже, а у мене є рецепт, як зробити всіх щасливими тут же. Тоді ця людина буде набирати швидко бали. Юлії Володимирівні не вірять, тому що мало того, що ви говорите. Треба, щоб вам повірили.

– Наступний президент ще наразі ховається, він за кулісами ще. Я вважаю, що ніхто зі старих, тобто той хто зараз тусується на сцені, не зможе стати президентом.

Про рейтинг "Слуги народу"

– Не я один зрозумів з перших серій "Слуги народу", що це технологія. "95 квартал" – це технологія, яка множила на нуль політикум до Зеленського починаючи з часів Ющенка. Коли "95 квартал" почав виходити на екрани, то вони на нуль множили всіх. Глузування – це зброя XXI століття. Навіщо людей вбивати як Кеннеді, ви поглузуйте з нього, зробіть його ніким і все. Власне так вони й зробили.

Чому рейтинг Зеленського може різко впасти: відповідь експерта – це зниження тарифів, підвищення пенсій, зарплат і мир з Росією. Всі ці три очікування не забудуться. Народ хоче, що вони здійснилися, тому що повірили.

– Що найбільше очікують зараз, то це підвищення пенсій. Зараз 1650 гривень мінімальна, а моя сусідка, думає, що прийшов Володя і до осені буде 5 тисяч гривень, але так не буде. Я пояснюю, що 11 мільйонів платників соціальних внесків не можуть прогодувати 12 мільйонів пенсіонерів, щоб пенсія в них була більша, ніж середня зарплата. Вони кажуть: "Вітя, ти розумний, але ти не все знаєш, а Володя – геній, він щось знає". Ось ця віра, що "він щось знає", приведе пізніше до зневіри.

– Рейтинг буде падати, тому якби там не було, зараз він призначить губернаторів, і десь будуть зашквари, потім призначить голів Райадміністрацій, а там буде ще гірше, тому що це вже ближче до людей. Однак вони будуть через картинку його втримувати, от Порошенку це не вдалося.

– Тут ще залежить, чи впаде рейтинг від лояльності каналів. А раптом Володимир Олександрович з Ігорем Валерійовичем посваряться. Як "плюси" будуть, до прикладу, казати: "ну, де ж? (має на увазі обіцянки президента, – 24 канал)", то вони будуть прискорювати падіння його рейтингу. Якщо канали будуть, скажімо, лояльні до президента, то падіння рейтингу не буде таким швидким. Знову ж таки він добре грає у соцмережах, водночас вони будуть пробувати нові технології і через це нав'язувати нові сенси, а цим втримувати рейтинг.

Про Андрія Богдана

– Я б не став говорити, що Богдан це "смотрящій" над Зеленським. Зеленський вже давно став самостійною фігурою, якщо він спершу не був нею і не розраховував на це, він були лише інструментом для того, щоб постібатись і помножити на нуль, то зараз він зрозумів, він у цій тусовці вийшов на перше місце, він зрозумів, що найбільший його ресурс – це його бренд. Це ресурс більший, ніж навіть гроші.

Про стосунки Зеленського з Коломойським

– Інтереси суспільства і Зеленського можуть зійтись, якщо він почне нещадно крушити олігархів, хоча б арештами. Я не вангую, але логічним буде конфлікт між Зеленським і Коломойським. Наскільки далеко він зайде не знаю, бо є ще одна група впливу така як Пінчук.

– Ігор Валерійович на сцену не лізе, але він хоче бути продюсером і автором сценарію. А раптом Володимир Зеленський сам захоче бути в цьому театрі не тільки головним героєм, а й продюсером і автором сценарію, тому конфлікт неминучий.

Зараз багато авторів сценарію, ба більше, ми відрізняємось від великих країн, тому що сценарій нам пишуть, принаймні за війну, у Кремлі. Не від нас залежить, коли вона закінчиться, а від Путіна. Тобто він один з авторів сценарію історія України.

– Наші союзники теж сценаристи непогані. Нині, я думаю, йде страшний конфлікт з командою Зеленського. Вони хочуть зробити все, аби перезапустити місцеву владу та організувати місцеві вибори. В більшості областей вони зараз би виграли, але, я думаю, що союзники скажуть – стоп, давайте по закону. А по закону, то треба зміни до Конституції, а значить вибори, до прикладу, не на листопад, а на березень. І тут, що зіграє? Бажання отримати все чи зберегти стосунки з союзниками.

– Я не готовий сказати, коли будуть місцеві вибори. Я думаю, якщо б дожимав Ігор Валерійович і він наполягав на прийнятті рішень, то йому було б "фіолетово". Якщо вибори будуть у листопаді, то Ігор Валерійович як головний приймає рішення. Чому на листопад важливі вибори? Щоб у новий рік зайти з новим бюджетом і це для них буде як аргумент.

Про поразку Петра Порошенка

– Я не був зачарований Порошенком, а тому не розчарувався. Більшість людей розчарувались, тому що він пообіцяв зробити українців щасливими, і не зробив.

– В нас як у народу косяків мало, однак, вони є. У нашого народу найбільша біда – він вважає, що хтось може прийти та зробити його щасливими. Вони вважають, що гроші десь є і їх просто треба правильно розподілити. Десь лежить мішок з грошима, а Порошенко не зміг його правильно розподілити так, щоб по 5 тисяч гривень була пенсія, а по 25 тисяч гривень – зарплата. Порошенко не зміг, але Володя точно знає.

– Коли народ зрозуміє, що і Зеленський теж не знає цієї магії, то вони розчаруються у Володимирі Олександровичу і скажуть несіть нового. В нікого немає методу, як зробити всіх щасливими, але всі чекають. Тому здувся Порошенко і це чекає кожного президента.

– У Зеленського настільки краща ситуація, ніж в Порошенка. Скажемо, що війна не дуже в гарячій фазі, армія є, основні реформи пішли – децентралізація зайшла шикарно, освіта заходить, медицина – так собі, але люди зрозуміють, то теж зайде. От де у нас не пішло, так це правоохоронні органи та судоустрій. Порошенко стартував з нуля, а Зеленський вже з якоїсь площі.

– Я не хочу, щоб у Зеленського не вийшло. Якщо не вийде у президента, то не вийде в України. Я як реаліст кажу, що дуже добре не вийде, щось може вийти, але за умови, якщо він буде проводити класну кадрову політику.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...