#Аніжедєті: Тимошенко вимагає від Зеленського скасувати указ про призов 18-річних в армію (відео)

Лідерка "Батьківщини" на каналі Медведчука звинуватила президента в тому, що від "відправляє на фронт дітей".

Указ президента про зменшення призовного віку українців суперечить обіцянкам про припинення війни і повернення окупованих територій. Про це заявила лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко напередодні ввечері в ефірі телеканалу NewsOne, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу партії.

"Президент Зеленський видав указ, яким скоротив вік призову громадян України в армію з 20 років до 18. Таким чином президент хоче забирати наших хлопців на війну з 18 років. Це що, мир і спокій, який він приніс на Донбас, це повернення наших територій в рідну країну?" - обурилася Юлія Тимошенко.
Вона закликала президента Зеленського негайно скасувати ганебний указ і ввести інший підхід до формування армії. "Я зараз хочу звернутися до Зеленського - треба негайно скасувати указ про призов на війну 18-річних хлопців і просто зробити інший підхід. Повинна бути тільки професійна армія!" - зазначила Юлія Тимошенко.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...