Антиєвроінтеграція: ЗАЗ почав випуск російських автомобілів Lada Largus, Vesta, XRay

Українці вже можуть купити ці машини.

Запорізький автозавод, який за рішенням суду перебуває під процедурою санації, тобто фінансового оздоровлення, приступив до серійного виробництва автомобілів Lada, передають Патріоти України з посиланням на today.ua.

На ЗАЗі, зокрема, зараз випускають три моделі Lada. Йдеться про універсал Largus, Vesta і кросовер XRay. Тобто це майже весь модельний ряд “Лади”, який представлений в нашій країні. “Ниву” поки в Україні ще не роблять.

Кросовер Lada XRay українського складання в базовій комплектації з 1,6 л бензиновим двигуном потужністю 106 к.с., який працює разом з 5-ступінчастою механічною коробкою передач, коштує від 285 480 грн. Його топова версія з 1,8 л бензиновим двигуном потужністю 122 к.с., який працює разом з 5-ступінчастою механічною коробкою передач, варто 344 040 грн.

Універсал Lada Largus українського складання в базовій комплектації з 1,6 л бензиновим двигуном потужністю 87 к.с. і з 5-ступінчастою механічною коробкою передач коштує від 307 440 грн.

Седан Lada Vesta українського складання в базовій комплектації з 1,6 л бензиновим двигуном потужністю 106 к.с. і з 5-ступінчастою механічною коробкою передач коштує від 281 820 грн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...