Антилукашенківські протести в Білорусі: У Мінську з мітингу виштовхали російських пропаганд*нів (відео)

Жінки пригрозили пропаганд*нам з RT "відбити яйця".

У Мінську учасники акції протесту проти чинної влади накинулися на пропагандистів російського телеканалу RT. Жінки почали кричати на кореспондента й оператора каналу з вимогою покинути мітинг. Відео інциденту опубліковано в Twitter "Մιtαuskαs", передають Патріоти України.

"Пішов геть, Russia Today! Скотина!.. Ти обдурюєш людей... Отруїв Навального... Вбивця, покидьок", – вигукувала одна з протестувальників.

Інші жінки почали штовхати пропагандистів і закривати їм камеру, пообіцявши "відбити яйця". "Пішов Путін геть, російська тварина!.. Рашу на парашу! Чемодан, вокзал, Росія!" – скандували демонстранти.

У коментарях до відео підтримали протестувальників. "Путін планомірно вирощує відторгнення і ненависть усіх колись братніх народів до росіян. Вово, ти домігся свого і цього разу!", "У цьому випадку, я вважаю, що навіть культурна людина може їм кричати: "Пішов на*уй!" для пропаг*ндонів із RT це навіть не образа, це їх місце перебування", – пишуть користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...