Антиноворічна історія, або Як білоруські силовики вкрали ялинку, аби не збиралися люди (відео)

У Білорусі з'явилися свої "викрадачі Різдва".

У Білорусі, де через триваючі протести правоохоронці намагаються з будь-якого приводу заборонити громадянам збиратися групами, навіть ліквідували новорічну ялинку, куплену і прикрашену звичайними людьми. Інцидент стався в Мінську, передають Патріоти України з посиланням на Onliner.

13 листопада в одному з районів білоруської столиці з'явилася штучна ялинка, після чого місцеві жителі самостійно її прикрасили новорічними іграшками.

Така подія привернула увагу багатьох глядачів і учасників. Серед них виявилися навіть силовики – вони приїхали і провели з присутніми бесіду, проте обійшлося без затримань – не знайшлося приводу.

Але наступного ранку вранці співробітники комунальних служб і люди в формі вивезли ялинку у невідомому напрямку. Як виявилося, до цього причетний місцевий "Зеленбуд".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...