Апокаліпсис сьогодні: Сніг, що випав у пустелі Сахара і в Саудівській Аравії, породив чутки про наближення кінця світу (фото, відео)

Цього року зима б'є рекорди по всьому світу.

Відразу дві пустелі несподівано засипало снігом. Спочатку снігопад пройшов в пустелі Сахара поблизу алжирського міста Айн-Сефра. У Сахарі це відбувається в четвертий раз за останні 42 роки. Потім сніг випав на території Саудівської Аравії - в провінції Асир, поблизу кордону з Єменом. Температура опустилася до двох градусів морозу. Останній раз такі погодні умови були зафіксовані тут 50 років тому, передають Патріоти України.

Як пише видання Daily Star, в соцмережах вже з'явилися чутки про наближення кінця світу. Користувачі почали згадувати про біблійні пророцтва, які обіцяють річки в пустелі - зокрема, в словах пророка Ісаї, що описують останні дні людства.

Правда, є і більш оптимістичне тлумачення того, що відбувається. Той же Ісая каже про сніг, як про знак Божого прощення. «Нехай ваші провини як багрянець, зроблю їх білими, як сніг; нехай червоні вони, немов пурпур, - вони будуть як біла шерсть», - йдеться в Біблії.

Цього року зима б'є рекорди по всьому світу. Так, в столиці Індії Делі такого холоду не спостерігалося за останні 119 років. А в Іспанії зареєстрована рекордно низька температура (мінус 34,1 градуса), а також самий рясний снігопад з 1971 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...