Апокаліпсис сьогодні: У мережі з'явилися страшні фото негоди на Одещині

В результаті сильної негоди в Одеській області постраждали дахи будинків і дерева.

В Одеській області 9 лютого сильно зіпсувалася погода. В результаті сильного вітру виявилися повалені дерева. Також від поривів вітру зірвало дахи будинків. Від цього постраждав не лише місто -герой, але й Кілійський район області. Про це місцеві жителі повідомляють у сосетях і публікують фотографії наслідків. Зокрема, в селі Десантне вітер зніс дах спортивного залу в місцевій школі. Про інцидент повідомили в групі "Про Десантне" у Facebook, передають Патріоти України.

Через сильний вітер в місті Кілія пошкодили лінії електропередач, а місцеві жителі опинилися без світла. Проблему не залагодили досі, люди залишаються без електроенергії четвертий день.

Як пишуть у місцевих ЗМІ, без світла зараз знаходиться і селище Салман, розташований між Кілією та селом Волосіні.

В обласному центрі теж відчули наслідки сильного вітру.. На вулиці Левітана в Одесі впало величезне дерево. Як розповіли в КП ''Міськзелентрест", все сталося біля приватних гаражів. Із-за інциденту ніхто не постраждав.

До Речі, за прогнозами синоптиків, сьогодні, 10 лютого на Одесу рухається потужний шторм.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...