Археологи зробили сенсаційне відкриття про стародавніх людей

Під час розкопок у Греції вчені виявили останки людей, які населяли острів Наксос близько 200 000 років тому. До нині вважалося, що він був заселений лише 9 000 років тому.

Зроблені відкриття ставлять під сумнів теорії пересування людини в Середземноморському регіоні та маршрути, за якими наші предки прийшли з Африки в Європу, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Група вчених археологічного проекту Stelida Naxos довели, що територію острова заселяли неандертальці та інші ранні види людини. Попередні дослідження вважали, що першими людьми на Наксосі були вже сучасні люди виду Homo sapiens.

Аргументом на користь цієї теорії було те, що для переміщення людей потрібні були кораблі, які неандертальці нібито не були в силах спорудити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...