Армія США почала військові випробування нового танка Abrams (фото)

Випробування останньої модернізації основного бойового танку M1A2 армії Сполучених штатів проходять на одній з головних військових баз армії США Форт Гуд у Техасі.​

Перший оновлений танк M1 «Абрамс» (Abrams) останньої модифікації M1A2SEPv3 надійшов на випробування в армію США, передають Патріоти України з посиланням на спеціалізований американський військовий ресурс army.mil.

Випробування останньої модернізації основного бойового танку M1A2 армії Сполучених штатів проходять у 2 батальйоні 8 кавалерійського полку 1 танковій бригаді «Залізний кінь» (1 кавалерійська дивізія) на одній з головних військових баз армії США Форт Гуд у Техасі.

Перший M1A2SEPv3 Abrams на випробуваннях в Форт Гуд

«Це честь бути першими, хто потрапить всередину і випробує ці нові системи. Тепер ми будемо вважатися експертами в цій темі й зможемо повернутися до наших колег і навчити їх тому, що вони повинні знати, щоб успішно працювати з цими оновленими танками», - наголосив командир першого випробувального екіпажу нового танка старший сержант Бенджамин Яндалл.

«Цей танк є приголомшливим. Я був танкістом понад два роки, і я прагну почати маневрувати цим танком з його новими системами. Вони зроблять мою роботу легшою», - додав один з членів екіпажу Ріго Роблес.

Нагадаємо, ОБТ M1A2 Abrams був розроблений у 1992 році. З того часу машина притерпіла вже три модернізації в рамках пакету SEP (Пакет поліпшених систем). Наразі Сухопутні війська США використовують другу модернізацію M1A2 SEP V2 розроблену у 2008 році. Третій варіант «Абрамсу» з'явився у 2015 році. За планами ці машини мають поступово замінити більш старі модифікації M1A2 починаючи з 2020 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...