Арнольд Шварценеггер видав дочку заміж (фото)

Папарацці вдалося зробити ряд знімків з весілля, незважаючи на підвищені заходи безпеки.

Старша дочка Арнольда Шварценеггера Кетрін і зірка фільмів «Вартові Галатики» і «Мир юрського періоду» Кріс Пратт, які оголосили про заручини в січні цього року, зіграли романтичне весілля на приватному ранчо в Каліфорнії. Про це повідомляє видання People, передають Патріоти України.

Місце церемонії було прикрашено безліччю квітів і зелені. «Всі виглядали такими щасливими», - повідомляє джерело. Після церемонії гостям подали коктейлі на галявині - під живу музику, яку виконував оркестр. Пропонувалося також безліч свіжих овочів і ягід. «Це було легке літнє меню», - пише видання.

На весіллі були присутні близькі друзі і родичі - включаючи розлучених батьків 29-річної нареченої Арнольда Шварценеггера і Марії Шрайвер, її сестру Христину, братів Патріка і Крістофера. З боку 39-річного нареченого був його шестирічний син Джек від першого шлюбу з актрисою Ганною Фаріс ( «Моя Суперколишня», «Горбата гора», «За бортом»). Анна і Кріс розлучилися в серпні 2017 роки після восьми років шлюбу.

З Кетрін Пратт почав зустрічатися влітку 2018 го року. Для письменниці Кетрін Шварценеггер це перше заміжжя.

Папарацці вдалося зробити ряд знімків з весілля, незважаючи на підвищені заходи безпеки. Охоронці при цьому намагалися закрити наречений, наречену і зіркових гостей від фотографів парасольками.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...