Астролог закликає українців на вихідні бути обережними

У вихідні 17-18 серпня краще відпочити в невеликій дружній компанії.

Про це розповіла астролог Олена Максимова, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Спілкуйтеся з однодумцями. Займайтеся приємними для вас справами, - радить астролог. - Бари, ресторани, казино та елітні клуби не принесуть бажаного задоволення та розслаблення. Атмосфера цих закладів не відповідатиме вашому настрою. Азартні ігри спустошать гаманець. Вранці у неділю підвищується аварійність на автошляхах та в побуті. Пильнуйте, аби уникнути травм".

Овен

Бажання співпадатимуть с вашими можливостями. Але задовольнити їх буде не так уже й просто. Потрібний товар не знаходитиметься. Родинні обставини стануть на заваді.

Тілець

Відкладіть гроші на сплату податків і рахунків за комунальні послуги. Ви знаходитеся під впливом авторитетної людини. Не розповідайте їй про своє особисте життя. Пізніше пошкодуєте про це.

Близнюки

Здійснюйте операції купівлі-продажу без участі посередників. Допомоги від них буде небагато. Зайві витрати вам зараз ні до чого.

Рак

Від частини власних справ доведеться відмовитися. Кохані не зможуть розв'язати свої проблеми без вашої активної участі. Влаштуйте собі розвантажувальні дні. Основу раціону повинні складати овочі та фрукти.

Лев

Не вирушайте у подорож з обмеженою сумою в кишені. Очікується загострення родинних конфліктів. Аби їх уникнути, знайдіть для кожного домашню роботу за смаком.

Діва

Стане у пригоді відкладений грошовий запас. Постійна присутність у домі знайомих чоловіка (дружини) дратуватиме вас. Поясніть це партнерам.

Терези

Не варто звертатися до послуг сервісних служб. Якість роботи не відповідатиме виставленим рахункам. Фінансова підтримка знадобиться вашим партнерам. Не відмовляйте.

Скорпіон

Роботу на вихідні шукати не варто. Заробітна плата не виправдає себе. Це не коштуватиме витраченого часу. Відпочиньте.

Стрілець

Віра у щасливе подружнє життя покидає вас. Не поспішайте з рішенням. Щастя треба будувати власноруч. Само по собі приходить тільки руйнування стосунків.

Козеріг

Оминайте ігрові клуби. Ваші ставки будуть програвати. Проведіть вихідні з мінімальними витратами. Друзі ділитимуться своїми проблемами і чекатимуть поради.

Водолій

Без грошей на вихідні ви не залишитеся. Не шкодуйте коштів на задоволення власних потреб. Батьки активно цікавитимуться вашим особистим життям. Зумійте чемно змінити тему діалогу.

Риби

Зростає навантаження на ваш гаманець. Непередбачених витрат стає дедалі більше. Друзі й рідні не зможуть надати фінансової підтримки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...