Atlas і Spot отримали новий "талант": Роботи Boston Dynamics станцювали енергійний танець (відео)

Крім цього апарати вміють займатися гімнастикою, бігати, стрибати, відкривати двері, мити посуд, робити гімнастичні вправи і сальто назад.

Гуманоїдні сталеві "господарі" під ім'ям Atlas і їх "домашня" тварина Spot і андроїд зі складу Handle влаштували дикі танці. Разом вони виконують запальні танці під пісню музичної групи The Contours "Do You Love Me". Таким чином, компанія Boston Dynamics вже не вперше демонструє вміння своїх розумних машин, передають Патріоти України.

Відзначається, що в 2018 році компанія показала світу концепт ходить робота, але завдяки Atlas, в новому ролику все пройшло на, практично бездоганному рівні. Танець за участю кіборгів є настільки нереальним, що створюється стійке відчуття про те, що все, що відбувається є плодом комп'ютерних технологій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...