"Атом Сонця Олега Табакова": У Москві відкрили пам'ятник легендарному акторові

Презентація приурочена до 85-річчя від дня народження Табакова, який помер в березні 2018 року.

14 грудня у Москві поряд з Театром Табакова на Малій Сухаревській площі відкрили скульптурну композицію "Атом Сонця Олега Табакова", передають Патріоти України з посилання на росЗМІ.

Табаков зображений разом з озвученим ним персонажем мультфільму "Троє з Простоквашино" котом Матроскіним. Вони сидять на підмостках, притулившись до сфери - "атому Сонця", який символізує талант актора.
"У цю кулю можна зайти, а на цих підмостках-плоті вони їдуть у вічність. Це не пам'ятник на постаменті, а чотири тони нашої любові в бронзі. Для мене це надзвичайно щасливий день, ми зробили ще один крок, щоб театр був і на вулиці", - розповів актор Володимир Машков.

Актриса Марина Зудіна вважає, що у Матроскіну об'єдналося все. "І дитинство, і все-все, Олег Павлович буде не один, для мене це дуже важливо", - додала зірка кіно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...