Аваков розповів про можливу співпрацю між Зеленським і Тимошенко

Глава МВС зазначив, що Володимир Зеленський і Юлія Тимошенко будуть "думати про власні парламентські перспективи".

Арсен Аваков

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що нічого не знає про можливу підтримку з боку Юлії Тимошенко кандидата в президенти Володимира Зеленського в другому турі в обмін на посаду прем'єр-міністра, передають Патріоти України з посиланням на Лівий берег.

Коментуючи, наскільки ця ситуація взагалі можлива, Аваков підкреслив: "Нічого про це не знаю. Думаю, кожен з них буде думати про власну парламентську перспективу".

За його словами, він не буде "нічого радити ні Тимошенко, ні Порошенку, ні Зеленському". "Я буду їм всім допомагати з точки зору забезпечення їх прав на виборах. Але не більше", - уточнив глава МВС.

Відповідаючи на питання, чи можливі зміни виборчого законодавства перед парламентськими виборами (це нібито було одним з ключових пунктів домовленостей Тимошенко і Зеленського, які, втім, обидва спростували, - ред.), Аваков сказав: "Хіба що в якихось точкових моментах - зміна прохідного бар'єру, правила утворення блоків, наприклад. Але в кардинальні зміни - начебто введення повної пропорціоналки або голосування у два тури - я не вірю".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...