Авдіївка та Донецьк здригаються від "бахів": "Важкий заміс" на промці (відео)

Ворог поливає вогнем артилерії позиції ЗСУ...

На авдіївській Промці, де ворога стримує 93-я ОМБр "Холодний яр" ЗСУ з Дніпропетровщини, різке загострення конфлікту. У мережі вже з'явилися кадри з ударами терористів "ДНР" під Авдіївкою, передають Патріоти України.

Ескалація почалася ще увечері в суботу, 18 травня, приблизно о 20:30.

Вранці 19 травня все продовжилося. Окупанти відкрили вогонь по позиціях холодноярців під Авдіївкою дуже рано - приблизно о 04:30. "Авдіївка. Пішов заміс на Промці. Важкі "приходи" з боку Ясинуватої", - розповідають в соцмережах очевидці.

Варто зазначити, що інформацію про загострення під Авдіївкою підтвердив штаб Операції Об'єднаних сил (ООС). Відзначається, що 18 травня ворог 4 рази обстріляв позиції 93-й ОМБр, застосовуючи заборонену "Мінськом" важку артилерію: озброєння БМП, гранатомети і великокаліберні кулемети.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...